Har du noen gang hørt om mikrosparing? Dette er et forholdvis nytt fenomen som gjør det enkelt for deg å spare penger hvis du ikke klarer det på annen måte.

Dette fenomenet liker vi såpass godt at vi rett og slett er nødt til å skrive en liten snutt om det, slik at du vet om det og kan sette i gang med dette selv!

Mikrosparing

Spar penger med Mikrosparing hver gang du bruker kortet ditt!

Hva er mikrosparing?

Mikrosparing er en meget smart måte å spare på og det er så enkelt som det kan få blitt. Du vet jo at det er mye enklere å bruke penger enn å spare penger, og det er jo heller ingen tvil om at kortet kan gå varmt fra tid til annen. Dette har du muligheten til å utnytte og måten bankene har gjort dette på er rett og slett genialt.

Du sparer helt automatisk og du trenger bare å sette opp hvor mye du skal spare inne på nettbanken din. Kort fortalt: hver gang du drar kortet vil et lite tilleggsbeløp legges til en sparekonto! Du kan selv velge hvor mye du vil spare og før du vet ordet av det har du lagt penger til side til forbruk i ferien din!

Denne spareformen blir mer og mer brukt og for de som ikke er så gode til å spare er dette rett og slett helt genialt! Undertegnede skal i alle fall sette seg opp en slik måte å spare på for det er ikke tvil om at dette er meget effektivt. Det er naturligvis helt gratis og som sagt så bestemmer du selv hvor mye som skal spares når du bruker kortet ditt. Tenk om du setter av 40-50 kroner, noe som kanskje er litt mye for noen, hvor store beløp dette ville blitt ganske fort! Vi vet jo at vi bruker kort ekstremt mye, og det er ingen tvil om at dette ville gitt resultater meget kjapt!

Sjekk ut denne videoen fra Sparebank 1 som forklarer mikrosparing raskt og enkelt: