balkongdør

Balkongen alle drømmer om

Balkongen alle drømmer om

editorial

Drømmebalkongen trenger ikke å være utenfor rekkevidde. Du har kanskje alltid drømt om en koselig balkong, men nå som du har en så blir den ikke brukt like mye som du trodde. Kanskje er det bare noen få justeringer som skal til for å gjøre det koselig og innbydende, og kanskje noen oppgraderinger? Det skal vi se litt nærmere på her så du kan få den perfekte balkongen. 

Finn balkongstilen din 

image

Du har helt sikkert et bilde i hodet av hvordan drømmebalkongen ser ut, og kanskje ser det ikke akkurat helt sånn ut som balkongen rent faktisk gjør i virkeligheten. Da er det viktig å ta et skritt tilbake. Bruker man balkongen? Utnytter man plassen godt nok med møbler og smarte løsninger? Kan man gjøre noe annerledes? Det er også viktig å ta stilling til hvilke elementer i stilen man eventuelt skal endre for å få det uttrykket man er på jakt etter. 

Det kan være så enkelt som at man velger en overordnet stil som man innreder etter, akkurat som man gjør i boligen. Det er ikke så komplisert som mange tror, og det er også et mindre rom enn de fleste har i selve boligen. Det vil si at man kan leke seg litt. Kanskje kan man eksperimentere med noe som man alltid har hatt lyst til på balkongen, som ikke passer inn ellers? Er det her man kan ha et tropisk tema, eller kanskje fransk landstil? 

Oppgrader balkongen 

Med en ny balkongdør får du enkelt en velfungerende og innbydende balkong. Det er nemlig viktig at man oppgraderer de strukturelle elementene så man er sikker på at balkongen er funksjonell. Det gjør også at den er mer innbydende å bruke, fordi overgangen mellom bolig og balkong føles mer sømløs. Det er også en reell strukturell oppgradering som gjør at balkongen føles litt freshere.