Hårfjerning

Effektiv og trygg fjerning av hår

Effektiv og trygg fjerning av hår

editorial

Kunne du tenkt deg permanent hårfjerning? Da er du ikke alene. Mange – både menn og kvinner – søker i dag løsninger til hårfjerning som varer lengre tid enn de tradisjonelle metoder, og som gjør det mulig å glemme hårfjerning i hverdagen. Og heldgvis er metodene som er utviklet i dag både effektive og trygge å anvende.

Hvordan fungerer det

Hårfjerning

I dag er det mulig å få hårfjerning med laser som medvirker at hårene blir ødelagt, og derfor ikke kommer igjen. Metoden anvender en såkalt diodelaser som sender ut optisk lys og radiofrekvens på samme tid. Når dette treffer hårene mens de er i deres «vekstfase», ødelegges hårene. Dette gjør det mulig å behandle selv dype hårrøtter opp til 7 mm som vi blant annet ser på ryggen til menn eller i bikinilinjen.

Behandlingen må gjentas flere ganger fordi hårene hele tiden veksler mellom hvilken fase de er i, og fordi de ikke alle er i vekstfasen på samme tid. Derfor er det nødvendig med flere behandlinger for å kunne ødelegge alle hårene, og dermed oppnå et flott og ferdig resultat.

Hvem kan bruke det

Behandlingen kan anvendes av både menn og kvinner i alle aldersgrupper. Det kan brukes på alle hudfarger, rett fra helt lys hud med lyse hår og til mørk og solbrun hud med veldig mørke hår. Eneste unntak er helt hvite eller grå hår, som behandlingen ikke virker spesielt effektivt mot. 

Du kan bruke behandlingen der på kroppen du sliter med uønsket hårvekst. Det kan for eksempel være på benene, i bikinilinjen, under armene, i ansiktet, på ryggen eller andre steder. Det er faktisk opp til deg, for hårfjerning med laser er mulig å bruke langt de fleste steder på kroppen. Derfor kan du trygt prøve hårfjerning med laser dersom du sliter med uønsket hårvekst en plass på kroppen din.