trapper

Finn trapper i vakre designs

Finn trapper i vakre designs

editorial

Trapper trenger ikke bare være en praktisk ting vi må ha for å komme oss fra A til B. De kan faktisk bli en integrert og utrolig vakker del av innredningen, både i ditt eget hjem eller på kontoret. Les mer om valg av trapper her.

Hvilken trapp bør du velge

En trapp kan være mange ting. Det kan være en stige-lignende trapp som fører til en hems, et loftsrom eller lignende, men det kan også være en elegant spiraltrapp som fører fra entréen til 2. etasje. Det finnes rette trapper, L-formede trapper, spiraltrapper og mer – alle i forskjellige størrelser og utforminger.

Det riktige valg av trapp avhenger fullstendig av dine behov og ønsker. Du bør blant annet tenke over følgende:

 – Hvor mye plass kan trappen ta opp i rommet?

 – Hvilken form og type passer til den øvrige innredningen?

 – Hvor mye plass vil jeg ha å gå på?

 – Hvor bratt skal den være?

 – Osv… 

I tillegg til typen av trapp må du selvfølgelig også velge hvilke materialer, farger og andre detaljer du ønsker på din trapp. 

En vakker klassiker

Det er ingen tvil om at den klassiske spiraltrapp er en av de mest vakre og elegante typer av trapp som finnes. Den tar opp ganske mye plass og krever derfor ofte et litt større rom, men dens geometriske former og elegante utseende er virkelig flott.

image

Trappen kan f.eks. brukes innendørs i selskapslokaler der det er mange etasjer, eller i ditt private hjem der den spesielt er flott å ha i en stor inngang. Den kan også brukes utendørs i noen tilfeller, men her vil man ofte velge en mer smal og bratt type enn de innendørs.

Du kan finne spiraltrapper og alle andre typer trapper i høy kvalitet og flott design hos stigefabrikken.no, som leverer alt innen trapper til private og bedrifter.