Teddybjørner

Gi en teddybjørn i gave

Gi en teddybjørn i gave

editorial

Leker er en uunnværlig del av barns liv, og med deres fantasi og kreativitet kan de finne underholdning og moro i langt de fleste leker. Men det er ingen tvil om at bamser og teddybjørner er en av favorittene når vi snakker om barneleker. Så hvorfor ikke gi barna dine – eller en du kjenner – en herlig teddybjørn i gave?

Trygghet og kos

Teddybjørner har alltid vært en populær leke. Det gjelder både for de helt minste babyer og til større barn. Årsaken til dette er at barn finner en utrolig stor trygghet i teddybjørner og bamser. Her får de en ny venn som de kan ha med seg overalt, og som gir en ekstra sikkerhet.

For de minste kommer teddybjørnen ofte med i barnevognen på tur, til barnehagen osv., mens mange litt større barn i høy grad bruker de hjemme når de skal kose seg eller når de legger seg i sengen på kvelden. 

Bamsen kan selvfølgelig også brukes til lek og kreativitet, og derfor blir teddybjørner både noe som brukes til kos og til morsomme leker – alene eller med andre.

Teddybjørner

En herlig gave

Du kan med fordel gi dine egne barn en eller flere teddybjørner, men det er også en helt fantastisk ting å gi i gave til andre. Det kan for eksempel være barnebarn eller andre småbarn i familien. Her får du en mulighet for å gi en personlig gave, der barna alltid vil ha et minne om deg når de har teddybjørnen nær seg.

Du kan være sikker på at det vil skape stor glede!

Velg selv om det skal være en klassisk teddybjørn som er formet som en myk og søt bjørn, eller om du kanskje vil gi et annet dyr. Her er kaniner, enhjørninger og lignende populære valg som barna med sikkerhet vil elske å ha.