dørautomatikk

Gjør arbeidsplassen litt smartere

Gjør arbeidsplassen litt smartere

editorial

En smartere arbeidsplass er noe av det de fleste drømmer om. En god og smart arbeidsplass har fremtiden i tankene, og sparer tid på kjedelige og tungvinte oppgaver med lettvinte og smarte løsninger. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du skal tenke hvis du skal innrede en smartere arbeidsplass som gjør tingene litt lettere. 

Dører som sparer tid og krefter

Sikkerhet er selvfølgelig enormt vittig på enhver arbeidsplass, men det at man konstant må låse seg inn og ut av dører og dytte opp tunge dører når man har mye å bære på, kan fort bli svært tungvint. Mange arbeidsplasser har inkorporert nøkkelkortsløsninger som gjør at man enkelt kan bippe seg gjennom fra sted til sted på arbeidsplassen, men hvis man likevel må styre med tunge dører, er det ikke så lettvint og smart som det kanskje kan bli. Med dørautomatikk får man en smartere arbeidsplass. 

dørautomatikk

Da får man nemlig dører som åpner seg av seg selv, og som lukker og låser automatisk. Det er utrolig praktisk, ikke bare for deg som ikke skal bruke krefter på døren, men også med tanke på å gjøre arbeidsplassen med fremkomstvennlig for mennesker med handicap. Det er mange fordeler med dørautomatikk hvis du vil gjøre arbeidsplassen litt smartere. Det er både lettvint og har sikkerheten for øye. 

Sørg for bærbare løsninger

Nå som hjemmekontor blir mer og mer vanlig, er det også viktig å sørge for at det er enkelt for ansatte å jobbe hjemmefra, og at det utstyret de trenger i like stor grad kan brukes hjemme som på kontoret.

Det gjør overgangen fra kontor til hjemmekontor sømløs i en mye høyere grad, og dermed kan man enkelt ta med seg oppgavene hjem og vite at de er underlagt samme sikkerhet på kontoret, for eksempel med en bærbar arbeidsmaskin, der sikkerhetsløsningene til arbeidsplassen er inkorporert.