rgb led strip

Led med led lys og led strips

Led med led lys og led strips

editorial

Leter du etter nye og spennende måter å innrede på? Da kan led lys og smarte led strips faktisk kanskje være den muligheten du ser etter. Her skal vi undersøke litt nærmere hvordan du kan bruke dem, og hvorfor det er så smart. 

Innred med lyslenker og lysstrips

Hvis du liker å innrede på en litt spennende måte, så kan lys faktisk være en kilde du ikke har utnyttet godt nok. Det å innrede med lys er nemlig noe ikke mange har fått helt øynene opp for. Men når man bor i et land som vi gjør, hvor det er mørkt i store deler av året, ja, da blir lys mer viktig enn det kanskje gjør andre steder. Lys skaper stemning og påvirker humøret vårt, og derfor er det kanskje heller ikke så rart at det er noe vi er veldig opptatt av. 

Lys og lamper kan være som små skulpturer i hjemmet, og skape akkurat den stemningen du er på jakt etter. Nå skal vi se litt på hvordan du kan bruke nettopp led lys for å friske opp hjemmet litt. Kanskje er det ikke så mye mer enn det som skal til? 

Frisk opp hjemmet med led lys 

Led lys er spennende fordi det er en lyskilde som er forholdsvis energivennlig. Derfor kan det være lurt å skifte ut eksisterende lyspærer med led lys så man får en grønnere lyskilde i hjemmet. Led-pærer varer lenger og bruker mindre energi, så det er en vinn-vinn situasjon, både for deg og for mijøet. 

Led strips som du kan se mange gode eksempler på på https://ledlyskilder.no/19159-12v-rgb, er også en enkel måte å få et nytt uttrykk i et rom på. Det kan også belyse ting som du vil sette litt ekstra fokus på i hjemmet. Kanskje er det en mørk krok som trenger en stripe av lys?