flowerpot bordlampe

Morsomme og fargerike lamper

Morsomme og fargerike lamper

Vil du ha stemningen fra 60- og 70-tallet inn i ditt hjem gjennom lamper og belysning? Da har du muligheten med den populære FlowerPot lampen fra &tradition. 

Serien er inspirert av flower power, men opprettholder likevel en klassisk design. De originale lampene ble uttenkt av Verner Panton, og klassikeren selges fortsatt av &tradition i dag. Her er de svært populære rundt omkring i hjem over hele verden, og de passer utrolig flott inn i den nordiske innredningen.

Her kan du både få fargerike varianter i noen av tidens mest moderne og populære farger, men foretrekker du mer minimalistiske designs kan du også velge grå, hvite eller svarte modeller.

Flotte og kreative lamper i hjemmet

De flotte FlowerPot lamper blir fort en integrert del av innredningen. Her fungerer de både til å gi et behagelig lys til hjemmet, men står samtidig som et element i innredningen. De flotte farger og den søte designen er perfekt til å gi litt ekstra til rommet.

Lampene er kjent for sine to sirkler i forskjellige størrelser, som gir en virkelig fin balanse. Du kan dog velge mellom flere forskjellige varianter avhengig av dine behov.

For eksempel leverer de den flotte VP1 pendel eller den nyere VP2. Disse pendler er perfekte å ha over sofabordet, i stuens hjørne eller tilmed over spisebordet for å gi farge og liv til rommet.

Deres VP3 og VP4 bordlamper er også svært populære, og passer flott på skrivebordet når du trenger litt lys til arbeidet. Selvom lampene er forskjellige i design, så kan du kjenne igjen de samme linjer fra hele serien. Derfor er det også lett å kombinere flere varianter fra samme serie i hjemmet.

Hos https://lampemesteren.no/flowerpot-populaere-no/ kan du se hele sortimentet fra FlowerPot, og her kan du finne din personlige favoritt blant de mange flotte og klassiske lamper.