billig parfyme

Sånn får du parfymen til å vare lenge på huden

Sånn får du parfymen til å vare lenge på huden

Det finnes vel knapt noe som er mer frustrerende enn å kjøpe en ny parfyme som man sprayer på, bare for å oppdage at det ikke er et spor igjen av duft på huden etter bare en halv time. Det kan faktisk være deg og ikke parfymen det er noe galt med, eller rettere sagt måten du bruker den på. Her skal vi se på hva du kan gjøre for å få den til å vare lenger. 

Tips for å få parfymen til å vare lenger 

Det er faktisk mye man kan gjøre slev for å parfymen til å vare mye lenger på huden. Det man kaller lasering, eller å legge på duft i flere lag kan faktisk hjelpe mye hvis man synes duften forsvinner altfor fort. Det er dumt å overspraye. Bruk en spray på hvert håndledd og maks et på halsen, og la være med å gni det sammen. Når du gnir så ødelegger du faktisk dufmolekylene i parfymen, og det kan gjøre at duften nedbrytes fortere og ikke får utfoldet seg naturlig.

I stedet for å overspraye, kan du i stedet sørge for at huden er gjennomfuktet med en god fuktighetskrem før du tar på parfyme. Hvis du vil gjøre duften lengervarende, så kan du bruke en body lotion i samme duft som parfymen. Det samme gjelder for dusjsåpe. 

Finn billig parfyme

Det er heldigvis blitt lettere å finne gode og billige parfymer nå enn det var for bare få år siden. Nå kan man nemlig få parfymer på nettet, og dermed får man også et mye større utvalg enn man har på parfymeriet og gjerne til mye bedre priser. 

www.coolpriser.no finner du billige parfymer til gode priser, så du kan finne din signaturduft og prøve tipsene for å få duften til å vare lenger på huden allerede i dag.