seng

Sånn finner du den beste sengen for deg

Sånn finner du den beste sengen for deg

Det er mange ting som utgjør et flott soverom, men en av de viktigste tingene, er faktisk sengen. Det er soverommets midtpunkt, og dermed så kan man enkelt friske opp soverommet med en flott seng. Men hvordan velger man egentlig riktig? Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan finne den perfekte sengen for deg. 

Velg riktig sengetype

Når du skal kjøpe ny seng, er det svært viktig at du finner den riktige sengetypen for deg. Det finnes nemlig flere senger på markedet å velge mellom. Det kan for eksempel være en regulerbar seng eller en kontinentalseng. Med en regulerbar seng kan du heve hodet litt eller justere sengen akkurat sånn at du kan finne den perfekte liggestillingen når du skal sove. Det er også mulig å få en seng som er regulerbar med to madrasser, så du og partneren din kan justere sengen hver især så den passer til deres behov. En kontinentalseng er en seng i hele tre madrasslag, som gjør at du får ekstra god støtte og komfort – det er også en av grunnene til at det er en av de mest populære sengetypene på markedet i dag. 

Velg riktig fasthet på madrassen 

Når du skal velge riktig seng, så handler det faktisk mye om madrassen og fastheten på den eller disse. Det er selvfølgelig viktig å velge riktig sengetype, men fastheten har også mye å si. 

Bedre Netter har et stort utvalg kvalitetssenger, så du enkelt kan finne en god seng som frisker opp soverommet, og som passer perfekt til dine behov. Da kan du enkelt finne det du er på jakt etter, og finne en god seng til en god pris. Det er viktig å velge riktig fasthet, derfor får du 100 dager der du kan teste fastheten på madrassen din, og bytte innenfor.