DHL pickup point

Send og motta pakker på en enkel og smart måte

Send og motta pakker på en enkel og smart måte

editorial

Vi henter og sender pakker mer enn noensinne, og det er rett og slett fordi vi har fått øynene opp for netthandel. Men de vanlige metodene vi sender og mottar pakker gjennom kan virke litt gammeldagse og treige. Heldigvis finnes det nye, smarte løsninger, som gjør det mye enklere både å sende og å hente pakkene man gleder seg til. 

Raskere, enklere og smartere

Det finnes faktisk en raskere, enklere og smartere måte å motta og sende pakker på. Det er mange som irriterer seg over at det tar så lang tid når man sender på vanlig måte. Det er både irriterende for den som skal sende, men ikke minst for den som venter på å motta en pakke. Det er frustrerende å føle at man må gå og vente lenge på en pakke, og derfor kan det lønne seg å velge den raskeste måten, hvis man vil sende smartere.

Med et hentepunkt kan du gjøre nettopp dette. Noe av det som tar så utrolig lang tid når man sender ting å vanlig måte, handler nemlig om distribusjon, og med et DHL pickup point, så slipper du dette i samme grad. Dermed går det mye kortere tid fra man sender til mottakeren enkelt kan hente pakken i nærheten på et hentepunkt. Det er utrolig smart, og det er også grunnen til at mange benytter seg av dette.

Send smart når du rydder ut av garderoben

Mange sender ting for første gang i forbindelse med at de rydder ut av garderoben og selger tingene på nettet i stedet for å kaste dem. Det er utrolig smart med gjenbruk og at tingene får nytt liv. I tillegg tjener man penger som man kan bruke på andre, kanskje brukte ting. Det er lurt å ha en smart måte å sende på som går raskt, så mottakeren får en god opplevelse med handelen.