Vinterjakker

Skaff deg en skikkelig god vinterjakke

Skaff deg en skikkelig god vinterjakke

Man kan si mange ting om norsk kultur, men en av de tingen vi sier som virkelig er sant er at «det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær» og det er virkelig, virkelig sant. En god vinterjakke blir derfor alfa og omega for trivsel og helse gjennom vinteren og jeg vet ikke med dere, men jeg synes at vinteren i Norge bare blir kaldere og kaldere, lenger og lenger og mørkere og mørkere. 

Noe av det aller siste jeg har lyst til å gjøre nå for tiden er å gå ut og gå en tur. Jeg vil mye heller gå på café eller møte venner hjemme hos dem og se film, lage middag sammen og drikke litt vin, men pandemien har jo liksom satt en stopper for alt som heter sosialt liv og alt som innebærer å være inne i det hele tatt. Vinteren føles derfor ekstra lang i år. En vinterjakke blir derfor mer viktig enn noen gang sånn at man kan få vært litt ute.

Og realiteten er jo faktisk så kjedelig som at det er viktigst å gjøre de tingen som å gå en tur, drikke nok vann eller prioritere god søvn, de gangene og de periodene man kanskje har aller, aller minst lyst til å gjøre nettopp det. Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at forskningen er ganske entydig!

Få nok frisk luft med en god vinterjakke

Det er nesten ikke noe som er mer sunt for mental og fysisk helse enn å være ute og det å ha en god vinterjakke gir oss virkelig alt det vi trenger for at det skal være en god opplevelse. Jeg kjøpte en fra Kleins rett før jul og jeg har vært så mye mer ute etter at jeg fikk den fordi jeg bare ikke fryser noe særlig ute lenger.