inverter 12v 230v

Trenger du en inverter som kan litt mer?

Trenger du en inverter som kan litt mer?

Trenger du inverter som kan litt mer?

Ting som har mer enn en funksjon tror jeg er min favoritt. Særlig hvis det er noe som skal oppbevares et sted der det er begrenset med plass, sånn som i bilen for eksempel.

En profesjonell DC/AC Inverter, som omdanner 12V jevnstrøm til 230V vekselstrøm er en av de tingene. Her kan du bruke en inverter 12v 230v til å trekke strøm fra et batteri i situasjoner der du ikke har adgang til el-nettet og ikke har andre muligheter.

 

 

Bra for store biler

En inverter 12v 230v egner seg for enheter opp til 3000W strømforbruk og er helt perfekt når det kommer til bruk i for eksempel laste biler eller andre 12V kjøretøyer.

Når du er ute og kjører en lang dag og ikke har tilgang til strøm kan du for eksempel bruke det til å trekke strøm til en kokeplate eller mikrobølgeovn eller andre ting du trenger underveis, men ikke har andre muligheter. En inverter 12v 230v kobles direkte på bilens ledningsnett. Denne spesifikke inverterer har også en USB port og en innebygget ventilator. Rimelig praktisk!

Velg riktig og be om hjelp

Det er ikke alltid vi tar oss tid til å finne ut av spesifikasjonene på det fiskal kjøpe, men akkurat med det her betyr det helt utrolig mye. Før du velger en inverter er det helt avgjørende at du undersøker hvor mange watt enheten du vil bruke den til krever. Hvis ikke kommer du til å velge feil modell også er du like langt.

Du trenger noe som kan leve opp til det du har behov for og det er bare å spørre hvis du har behov for hjelp til å finne ut av det. Det er folk som jobber med det her til daglig som vet sinnsykt mye og de vil gjerne hjelpe!